Juledekorationer Julen 2013

Juledekorationer 2013.

Det er så første gang, jeg har lavet en juledekoration. Det var gerne min mor der lavede dem, da hun var blomsterdekoratør. Men jeg sad altid, så langt tilbage jeg kan huske, og prøvede at lure hende af og mener selv, at jeg har fået fat i noget af det. Men jeg syntes, at det er rigtig sjovt at prøve at lave. Nu her i september er jeg begyndt at finde ting i skoven og i haven, der kan bruges til juledekorationerne i år. Jeg er ikke så meget til diller daller, kan bedre lide flere naturting i end nisser.


Juledekoration med hvidt og guld farver.

IMG_7230Læs mere...
Comments

Juledekorationer Julen 2013

Juledekorationer 2013.

Det er så første gang, jeg har lavet en juledekoration. Det var gerne min mor der lavede dem, da hun var blomsterdekoratør. Men jeg sad altid, så langt tilbage jeg kan huske, og prøvede at lure hende af og mener selv, at jeg har fået fat i noget af det. Men jeg syntes, at det er rigtig sjovt at prøve at lave. Nu her i september er jeg begyndt at finde ting i skoven og i haven, der kan bruges til juledekorationerne i år. Jeg er ikke så meget til diller daller, kan bedre lide flere naturting i end nisser.Juledekoration med hvide og sølv farver.

IMG_7223Læs mere...
Comments

Juledekorationer Julen 2013

Juledekorationer 2013.

Det er så første gang, jeg har lavet en juledekoration. Det var gerne min mor der lavede dem, da hun var blomsterdekoratør. Men jeg sad altid, så langt tilbage jeg kan huske, og prøvede at lure hende af og mener selv, at jeg har fået fat i noget af det. Men jeg syntes, at det er rigtig sjovt at prøve at lave. Nu her i september er jeg begyndt at finde ting i skoven og i haven, der kan bruges til juledekorationerne i år. Jeg er ikke så meget til diller daller, kan bedre lide flere naturting i end nisser.Juledekoration i røde og sølv farver.

IMG_7235Læs mere...
Comments